Warsztaty z Pascalem Brodnickim – Rama smaż jak szef kuchni!

0/5 (0 ocen)
Warsztaty z Pascalem

Może pamiętacie jak jakiś czas temu brałam udział w akcji Rama smaż jak szef kuchni ” 100 pomysłów na…”. Przygotowałam schab pieczony z morelami, śliwkami oraz kozieradką.

Wczoraj (14.01.2017 r.) odbył się finał akcji – warsztaty z szefem kuchni Pascalem Brodnickim. Warsztaty odbyły się w Food Lab Studio w Warszawie. Było baaaaardzo smacznie, ciekawie i można było się sporo nauczyć. Mój zespół przygotował rozgrzewającą zupę z batatów, marchwi i mleczka kokosowego. Inny zespół, jako główne danie  przygotował smażoną rybę podaną na grzybach. Jak dla mnie absolutnym zaskoczeniem był deser – francuski tost z chałki podany z sosem z pomidorków koktajlowych (też byłam w szoku!), lodami waniliowymi i sosem pomidorowo-karmelowym. Do końca nie mogłam uwierzyć, że przygotowane na słodko pomidorki mogą tak niesamowicie smakować! 🙂

Na miejscu był też juror TopChefa Grzegorz Łapanowski.

Zapraszam do fotorelacji!

Warsztaty z Pascalem

Warsztaty z Pascalem

Warsztaty z Pascalem

Warsztaty z Pascalem

Warsztaty z Pascalem

Warsztaty z Pascalem

Warsztaty z Pascalem

Warsztaty z Pascalem

Średnia ocena 0 / 5. Ilość głosów: 0

Oceń ten post jako pierwsza!

Komentarze

Subskrybuj
Powiadom o
guest
1 Komentarz
najnowszy
najstarszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Anna S.
Anna S.
7 lat temu

WOW!!! Super! 🙂